Wenkbrauwstyling

Make-up. Eyebrow Makeup. Eyes

Wenkbrauwen maken je gezicht. Jammer genoeg is niet iedereen gezegend met een perfecte wenkbrauwen. Laat ons de ideale vorm creëren.

Browstyling Intensive verf

Gezichten zijn persoonlijk en  uniek. We kijken naar welke vorm van de wenkbrauwen het beste bij jouw gezicht past. De behandeling start met een adviesgesprek  gevolgd door een meetmethode. Hiermee wordt mede de vorm van de wenkbrauw bepaald. Door middel van wax verwijderen we de overtollige haartjes. Vervolgens worden de wenkbrauwen geverfd met Intensive verf. De donshaartjes worden ook mee geverfd  waardoor de wenkbrauwen veel voller oogt. Na het kleuren borstelen we de wenkbrauwen in vorm. We kijken of er lange haartjes uitsteken. Deze trimmen we dan heel voorzichtig bij. Uiteindelijk worden de laatste wenkbrauwhaartjes geëpileerd. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van gel om de wenkbrauwhaartjes in model te brengen waardoor ze de hele dag goed blijven zitten.

Browstyling Henna Browtastic

Wil je nog iets meer boots geven aan je wenkbrauwen kies dan voor de Browstyling Henna van Browtastic.

Deze behandeling is hetzelfde als de Browstyling Intensive verf alleen verven wij nu de wenkbrauwen met 100% natuurlijke henna.
Henna is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. BrowTastic Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar! Het verschilt per persoon hoelang de henna op de huid blijft zitten, dit hangt af van welk type huid en hoeveel haartjes je hebt. (hoe meer haar of hoe voller de wenkbrauw hoe langer de henna blijft zitten)Vermijdt alles rondom de wenkbrauwen, denk hierbij aan: geen oliën, geen water, geen crèmes en niet reinigen rondom de wenkbrauwen. Doe je dit wel dan zal de henna sneller van de huid slijten. in het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haren zitten.

Browstyling Intensive verf         € 24,50
Browstyling Henna Browtastic  € 32,50
Verven wenkbrauwen                  € 12,50
Epileren wenkbrauwen                € 15,00